Geboorte

Ben je op zoek naar een uniek en leuk cadeau? Of misschien wil je op een unieke manier de gegevens van je zoon of dochter herdenken? Dan is een van de onderstaande producten  misschien wel iets wat je zoekt!

Bij interesse mag je mij een mailtje sturen of kan je contact opnemen met mij via mijn Facebookpagina.

Let op: Mijn mails komen soms ook in de spam-box terecht, mocht je binnen 2 werkdagen geen antwoord hebben, neem dan contact op via mijn Facebook-pagina.

LET OP! Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden. 

Gegraveerd kinderbestek €15

Gegraveerd kinderbestek bestaand uit een mes, vork en lepel. Kan worden gegraveerd met een sierlijk of stoer lettertype.

Geboorteaankondiging €7,50

Op zoek naar een unieke manier om je zwangerschap aan te kondigen? Misschien vind je onderstaande rompers een leuk idee!

Geboortelijstje €14
Het geboortelijstje kan naar wens gemaakt worden. Ook verschillende kleuren tekst en lettertypes zijn mogelijk. Afmetingen van het lijstje zijn 23x23cm.

 

Geboortekussen €15
Op een geboortekussen komen bijvoorbeeld; de geboortedatum, het geboortegewicht, de lengte, geboortetijdstip of het model baby 😉 (jongen of meisje). Ook kan er eventueel gekeken worden of het geboortekaartje nagemaakt kan worden op het kussen. Zo zijn de geboortekussens van Denzi,Halina en Jade geinspireerd op het geboortekaartje!

Afmetingen van een geboortekussen zijn 40x40cm. Standaard in de volgende kleuren verkrijgbaar: wit, antraciet (donkergrijs), roze, oudroze en turqouise.

Geboortetoren
Bestaande uit 8 blokken. Van het merk FisherPrice.

Notitieboekje kraamverzorgster
Het boekje is in A5 formaat. Er zijn 3 verschillende uitvoeringen namelijk; jongens, meisje of tweeling (kan ook 2 jongens of meisjes). Andere tekst of opmaak is ook mogelijk.

 

BewarenBewaren