Juf en meester cadeau’s

Heeft je zoon of dochter een juf of meester waar hij of zij gek op is? En wil je deze eens extra in het zonnetje zetten tijdens een juf/meesterdag of voor het einde van het schooljaar? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van kleinigheidjes voor de juf of  meester.

Maar denk er ook aan dat ondanks alle leuke cadeau’s, de juf of meester ook heel erg blij zullen zijn met een tekening van je zoon of dochter!

Bij interesse voor één van de producten die je op mijn website vindt mag je mij een mailtje sturen met het onderwerp “bestelling”, zet erin wat je wilt en hoe veel je hiervan wilt en dan neem ik z.s.m. contact met je op!

LET OP! Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden. 

Zeeppompjes €4 p.s.
Deze zeeppompjes zijn een leuk en origineel cadeau om te geven! Bevat 250ml zeep van een bekend merk. Het is mogelijk om op de achterkant van het zeeppompje de naam van het kind/ de kinderen te zetten. Ook zijn andere teksten mogelijk.

Bloempot klein (uitverkocht)
Kleine bloempot voor de juf of meester. Afmetingen zijn +-13cm hoog en +-13cm diameter aan de bovenkant. Tekst kan aangepast worden (Ik vraag hier een kleine vergoeding van €0,50 voor). Inclusief naam van je zoon of dochter.

Gieter €4 p.s.
Verkrijgbaar in crème of antraciet.

Stoffer & Blik €4.
Ook verkrijgbaar in het blauw of rood.

Notitieboekje (nog maar enkele in voorraad)
De notitieboekjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar; blauw, mint, roze of zwart. De tekst kan je kiezen uit de teksten wat op de onderstaande boekjes staan.
Heb je liever een andere tekst dan is dit natuurlijk in overleg mogelijk! Ik vraag hier een kleine toeslag van €0,50 voor (dit is voor het maken van een nieuw ontwerp waar dus tijd in zit).
De naam van de juf of meester plus de naam van de gever zit bij de prijs inbegrepen!

Katoenen Shopper voor juf of meester
Leuke en handige shopper voor de juf of meester met de tekst “Ik ben een Superjuf, wat is jouw superpower?” Tekst kan natuurlijk aangepast worden naar “Supermeester”. Ook leuk voor de buschauffeur die je zoon of dochter naar school brengt. Afmetingen van de tas zijn 39×41.

Potloodhouder
Is de juf of meester van je zoon of dochter ook altijd zijn of haar pennen kwijt? Dan is deze gepersonaliseerde potloodhouder ideaal! De pennen en potloden zijn handig opgeborgen en de juf of meester heeft een leuk aandenken!