Geboortekussen

Ben je op zoek naar een geboortecadeau met een persoonlijke touch? Dan is geboortekussen wellicht hetgeen wat je zoekt! Een geboortekussen kan je volledig naar wens aanpassen. Op een geboortekussen komen bijvoorbeeld; de geboortedatum, het geboortegewicht, de lengte, geboortetijdstip of het model baby 😉 (jongen of meisje). Ook kan er eventueel gekeken worden of het geboortekaartje nagemaakt kan worden op het kussen.

Zie hieronder enkele voorbeelden van een geboortekussen.

Afmetingen van een geboortekussen zijn 50x50cm. Een geboortekussen wordt altijd geleverd met binnenkussen. Standaard zijn de volgende kleuren verkrijgbaar: wit, roze, donkergrijs, lichtblauw, olijfgroen, donkerblauw, okergeel en zwart.

Elk ontwerp kan op elke kleur kussen, de kleuren van de tekst en/of figuren worden aangepast naar wat het beste past bij de gekozen kleur.

Had je zelf een ander ontwerp/tekst in gedachten? Stuur mij een berichtje met je wensen en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

Wil je graag bestellen? Dan mag je contact opnemen met mij via de mail of via facebook (snelste manier om reactie te krijgen).

LET OP! Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.